Az EU pályázati rendszere komoly előismereteket követel

Itt többet tudhat meg arról, hogy mi szükséges egy EU pályázat elnyeréséhez: http://forrascentrum.hu/palyazatok.html. Egy-egy pályázatírás amilyen könnyűnek tűnik éppen olyan nehéz. Nem érdemes szakképzettség és kellő tapasztalat nélkül nekilátni a pályázatok elkészítésének, hiszen sok esetben ezek a próbálkozások eleve sikertelenségre vannak ítélve. Ha nem szakember készíti el a pályázatot, akkor nagy az esélye annak, hogy nem szerepelünk majd a nyertesek között. A teljes pályázati rendszer komplex ismerete szükséges ahhoz, hogy elkészítsük a jó pályázati anyagot. Pályázatírással már nagyon sok cég foglalkozik, de a Forrás Centrum munkatársai nem csak ebben tudnak segíteni.

Az EU társfinanszírozott projektek kapcsán nagy segítséget nyújthatnak, hiszen ismerik a teljes követelményrendszert. A Forrás Centrum munkatársai segítenek a vállalkozásoknak abban, hogy nyertes pályázatokat nyújtsanak be és a lehető legtöbb forrást találják meg egy –egy adott projekthez. Az Európai Uniós és a hazai pályázatok között is igen jól eligazodnak és évek óta kiépített kapcsolatrendszerükkel segítik az ügyfeleiket. A pályázatok figyelését teljesen díjmentesen elvégzik, ami már eleve nagy segítséget jelent. Ehhez nem kell mást tenni, mint elvégezni a regisztrációt. Beruházási tervek, célok, elképzelések alapján csak azokat a pályázatokat küldik meg, amely pontosan megfelelő az adott vállalkozás terveinek.

A szakemberek mindig csak azokat a pályázatokat gyűjtik össze, amelyre tényleg szükség van. Ügyfélközpontú szemlélettel, barátságos kiszolgálással várnak minden leendő ügyfelet. A legfrissebb pályázati lehetőségekről nem árt, ha mindenki időben értesül, hiszen a forrás véges. Időben kell jelentkezni és elkészíteni a pályázatot, ha tényleg hozzá szeretnénk jutni az ingyen elérhető forrásokhoz. A személyes konzultáció során már jobban meg tudják ismerni a szakemberek a vállalkozások terveit és céljait, így ezt mindenképpen érdemes igénybe venni. A pályázatíró cég honlapján még sok hasznos információt találhatunk, amelyek talán segítenek az eligazodásban. A pályázatok felkutatásától egészen a projektek megvalósításáig segítő kezet nyújtanak a szakemberek.