Személyi kölcsönt akartam felvenni, ezért hitel kalkulátort használtam

Személyi kölcsönt akartam felvenni, mert eljött az ideje, hogy lecseréljem a tíz éves autómat. Csakhogy hiányzott pár százezer forint a kiszemelt kocsihoz.

A barátoktól és a családtól nem tudtam kérni, és komolyabb hitelt sem akartam felvenni. Ekkor találtam rá a gyorskölcsön lehetőségére!

A személyi kölcsön törlesztője megfizethető és kiszámítható

Nagyon fontosnak tartottam három szempontot. Egy, hogy alacsony legyen a törlesztő részlet; kettő, hogy legyen kiszámítható az, mennyit is kell visszafizessek; három, hogy csak annyit vegyek fel, amennyire valóban szükségem van.

Ezért a személyi hitel mellett döntöttem, mert a legtöbb banknál teljesülnek az elvárásaim. Igen ám, de melyik pénzintézetet is válasszam?

Az instacash.hu hitelkalkulátor oldala segített választani a bankok közül

Megörültem, amikor a netet böngészve a válaszok után rátaláltam az instacash.hu oldalra és a hitel kalkulátorra! A személyi hitel kalkulátornak hála, pillanatok alatt megtaláltam azt a bankot, amelyiknél érdemes felvennem a személyi kölcsönt.

Már a szemem előtt volt, ahogy átveszem az új autóm kulcsát, beülök a volán mögé és elmegyek Szentendrére a kedvenc cukrászdámba, ahol a barátnőmmel eszünk egy hatalmas tál somlói galuskát… amikor rájöttem, hogy még előbb talán meg is kéne kötnöm a szerződést a bankkal!

Szerencsére az instacash.hu oldalán részletes tájékoztatást kaptam arról, mire figyeljek, milyen iratokat vigyek magammal, mennyi idő, mire a pénzemhez jutok, sőt külön az autóhitelekről is olvashattam egy érdekes írást. Ha használt autót veszek, akkor tulajdonképpen személyi kölcsön is jó, nem kell áruvásárlási kölcsön.

Úgyhogy hála az instacash.hu személyi kölcsön kalkulátorának hamarosan indulok is, hogy végre enyém lehessen az az egészen jó állapotú autó, amit kinéztem magamnak a neten.